Dive Post Zoetermeer

In Zoetermeer hebben we aan de Wattstraat 13c een prachtige Dive Post vestiging, die zich sinds juli 2012 een PADI 5 star IDC mag noemen.

 

Assortiment

Het gevoerde assortiment in de winkel is zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en prijsstelling. We verkopen alleen materialen waar Dive Post volledig achter staat. Op de begane grond is de fris ingerichte winkel te vinden, met een keur aan duik- en snorkelmaterialen van verschillende merken. Op de tweede verdieping kunt u terecht voor een ruime keuze aan (droog)pakken en jackets. Ook bevindt zich hier een mooi ruim theorielokaal, welke is voorzien van de modernste presentatie hulpmiddelen. De perfecte locatie voor het volgen, geven en voorbereiden van opleidingen en cursussen.

 

Vulstations

Dive Post heeft maar liefst twee vulstations direct bij de ingang. Eén vulstation is voor het vullen met lucht (200 en 300 bar) en de andere voor speciale gassen (nitrox 200 en 300 bar en zuurstof). Er is een watervoorziening wat het spoelen van duikspullen erg makkelijk maakt. Tevens beschikt Dive Post over een grote opslagruimte waar de opleidingsmaterialen en verhuurspullen liggen opgeslagen.

 

Onderhoud

Naast de verkoop hebben ook onderhoud en reparatie een belangrijke plek binnen het bedrijf. Zo bieden we de mogelijkheid om vrijwel elk merk ademautomaat te servicen en behoort ook het keuren van persluchtcilinders tot de mogelijkheid.

 

Opleidingen

Dive Post Zoetermeer is actief in het opleiden van nieuwe duikers en staat in de regio bekend als de beste duikschool (PADI, DAN). Met een team van enthousiaste en ervaren Course Director, (Assistent)Instructeurs en Divemasters kunnen zowel beginnende als meer ervaren duikers terecht voor cursussen vanaf Open water t/m Staff Instructeur. Zelfs kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen zich bij ons aanmelden voor het PADI Seal Team. Voor iedereen die wil kennis maken met de duiksport kan een duikteam de ideale kennismaking zijn. We hebben een zeer actief duikteam die om de week ergens in Nederland in het water ligt. Ook organiseren we bijzondere activiteiten zoals bootduiken in de Grevelingen, Live-aboard op de Oosterschelde, Noordzeeduiken, helmduiken, rescuedag.

 

Webshop

Naast de fysieke winkel beschikt Dive Post ook over een online duikwinkel. En wel onder de naam Startduiken. Gemakkelijk vanaf de bank online duikspullen aanschaffen op de tijd dat het u schikt. Dan bent u in onze webshop aan het juiste adres.

 

Ondernemers

Rob en Margreet Dekker zijn de drijvende krachten achter de winkel in Zoetermeer en met een jarenlange ervaring in de duiksport een prima aanspreekpunt voor zowel de beginnende als meer ervaren duiker. Meer weten over Dive Post Zoetermeer? Kom gerust eens langs!

kennismakingscursus van Dive Post Zoetermeer

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.