Zoetermeerse Reddingsbrigade

De Zoetermeerse Reddingsbrigade geeft opleidingen, doet aan voorlichting, verzorgt strand- en evenementenbewaking en heeft diverse leuke verenigingsactiviteiten. De Zoetermeerse Reddingsbrigade is vanaf 1 mei t/m 15 september bij mooie weekenden aanwezig op het Noord-Aa strand. De Zoetermeerse Reddingsbrigade houdt dan toezicht op de veiligheid van de waterrecreanten. Hiernaast verzorgt de Zoetermeerse Reddingsbrigade toezicht en hulpverlening bij diverse evenementen.

De Zoetermeerse Reddingsbrigade kent diverse opleidingen. Kinderen en volwassenen kunnen de bij Zoetermeerse Reddingsbrigade leren zwemmen. De Zoetermeerse Reddingsbrigade is Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s van de NPZ-NRZ en verzorgt het Zwem-ABC.

De Zoetermeerse Reddingsbrigade uitdagende opleidingen voor Zwemmend Redden, voor jong en oud. In deze opleiding staat jezelf (verder) redzaam maken in het water en leren andere te redden centraal.

In de opleiding voor het Oranje Kruis EHBO-diploma en in de opleiding Waterhulpverlening van Reddingsbrigade Nederland worden de lifeguards/hulpverleners voor de strand- en evenementenbewaking opgeleid. Hiernaast is er nog een speciale opleiding voor de schippers van de Zoetermeerse Reddingsbrigade.

kennismakingscursus van Zoetermeerse Reddingsbrigade

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.