Sportrevalidatievereniging De Meerbloem

Het hebben van een chronische aandoening of functiebeperking kan erg ingrijpend zijn. Juist dan is het vaak belangrijk (weer) gezond te gaan bewegen, maar wat kan nog wel en wat kan niet meer? Sportrevalidatievereniging De Meerbloem helpt u graag uw zelfvertrouwen weer terug te winnen en de conditie op peil te houden of zelfs te verbeteren!

Bij al onze sporten krijgt u deskundige sport- en medische begeleiding. Op een sportavond is altijd een arts of verpleegkundige aanwezig voor een extra veilig gevoel.

We zorgen ervoor dat iedereen kan meedoen op eigen niveau, of je nu 18 of 88 bent. We verzekeren een persoonlijke benadering, een gastvrije en rustige omgeving en geen volle zalen of harde muziek. Daarnaast hechten wij veel waarde aan gezelligheid en lotgenotencontact.

Bent u 18 jaar of ouder en hebt u hart- of longklachten, diabetes, reuma of long (langdurig) covid, dan bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend kennis te maken met onze vereniging. Eventueel samen sporten met uw partner, een familielid of goede vriend(in) is ook mogelijk. De eerste twee lessen zijn gratis!

Hebt u een andere chronische aandoening of functiebeperking, neem dan contact met ons op om te overleggen welke activiteit het meest geschikt is.

U kunt bij ons sporten in de zaal of in het zwembad, op dinsdag- en donderdagavond in sportcentrum ‘De Driespong’ in Zoetermeer. U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend kennis te maken met onze vereniging.

kennismakingscursus van Sportrevalidatievereniging De Meerbloem

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.