Mini-volleybal schoolsporttoernooi » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Mini-volleybal schoolsporttoernooi
Sport: Volleybal

De teamsport waar de tegenstanders nou eens niet door elkaar heen lopen! Een net verdeelt het veld met op elke helft een team van zes spelers. Het doel: de bal bij de tegenstander op de grond krijgen. Volleybal is een ontzettend leuke sport om in teamverband te doen en zeer dynamisch. 'Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan', en dan hebben we het over smashen nog niet eens gehad.

Voor de de jongste jeugd is er Cool Moves Volley (CMV): CMV is dynamisch, energiek en snel. Het spel is spannender geworden en makkelijker te leren. Cool Moves Volley kent zes verschillende spelniveaus zodat je stap voor stap het volleyballen leert spelen. Je volleybalt op een kleiner veld, met een lager net, lichtere bal en met 4 spelers. Dat is veel leuker, omdat je dan vaker de bal krijgt. CMV is een succes!! (6-12 jaar).

Kijk ook eens bij beachvolleybal 

Periode: maandag 19 oktober 2020 t/m maandag 19 oktober 2020
Tijdstip: hele dag
Kosten (voor de gehele cursus): gratis
Contactgegevens aanbieder: schoolsporttoernooien@zoetermeer.nl
E-mail adres sportaanbieder: schoolsporttoernooien@zoetermeer.nl
Accommodatie: Sporthal de Limiet
Aantal plaatsen: onbeperkt
Aantal lessen: 1 dag
Groep(en): 4, 5, 6, 7, 8,
Publicatiedatum: dinsdag 12 mei 2020

Omschrijving

Op maandag 19 oktober 2020 zal het schoolsporttoernooi mini-volleybal plaatsvinden in sporthal De Limiet. Dit toernooi wordt georganiseerd door de gemeente Zoetermer in samenwerking met ZOVOC. Dit schoolsporttoernooi is voor jongens en meisjes van groep 4 t/m 8. De teams zullen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers. Aanmelden kan tot en met woensdag 30 september 2020.

Extra trainingen of clinics zijn mogelijk. Neem contact op met Maaike Sonneville per e-mail: combinatiefunctionaris@zovoc.nl