taichi/yoga/pilates vrijdag 10:00 A A+

Visult, Lichaam & geest in balans ; Doelen behalen met een realistische blik naar jezelf. Een les in een actief tempo, goed te volgen en krachtig voor het lichaam

Bijzonderheden

Wat is Visult?

Visult is een training waarmee je werkt aan de optimale verhouding van lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan conditie opbouwen en fysiek sterk zijn. Ook je geest moet in conditie blijven. Dit is leven naar het begrip Balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Visult geeft je de handvaten.

Visult is een Tai Chi, Yoga, Pilates training waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldige serie van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een training die het lichaam in harmonie en balans brengt.

 

Is Visult iets voor mij?

Als je op zoek bent naar een heerlijk moment voor jezelf om de dag te beginnen? of om een drukke dag op een ontspannen manier te verwerken kom dan kennis maken met Visult.

Visult is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, niveau en persoonlijke beperkingen. Wanneer je gezond bent, helpt Visult je om fitter en krachtiger te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt Visult je bij het zoeken naar de juiste intensiteit tussen inspanning en ontspanning binnen je eigen mogelijkheden.

 

Wat neem je mee?

makkelijke kleding (+ vestje of sweater voor cool down/meditatie)

handdoek en flesje water

yoga matje (via de coach verkrijgbaar)

doorzettingsvermogen

 

Wie geeft deze Workout?

Petra Dochez Kok, Trainer en coach, verzorgt al 25 jaar bewegingslessen. Zij heeft de ontwikkeling in kennis en variaties van bewegingstechnieken op de voet gevolgd en in de praktijk kunnen toepassen wat een schat aan ervaring heeft opgeleverd. De eerste 10 jaar van haar carrière als gediplomeerd aerobic/BBB instructrice. Inmiddels is zij gespecialiseerd en gecertificeerd in de onderdelen yoga/pilates/aerial yoga en is gediplomeerd voedingsconsulente en lifestyle coach.

Voor meer info: VISUAL RESULT

Kijk op de website: www.visualresult.nl

Of bel 06-51065509

Cursus locatie

VISUAL RESULT – Rokkeveen Zoetermeer
Prismalaan 38
2718CX Zoetermeer

content
content
content