kyokushin karate vanaf 13 jaar A A+

kyokushin karate wordt voor alle leeftijden gegeven. Dit uur is vanaf 14 jaar Kyoku - betekent het uiterste Dit betekent dat je het maximale uit elke situatie wil halen door door te zetten en je geheel te geven om zo tot het uiterste te gaan voor dat wat je wilt bereiken. Shin betekent - de waarheid Dit betekent dat je alleen met een ijzeren discipline en juiste mentaliteit dit kan bereiken. Je zal zonder marchanderen de realiteit tegemoet moeten treden, en wanneer je dit kunt opbrengen, sterkt dit je in je zelfvertrouwen. Kai betekent- samenwerken Dit staat voor het samenwerken met elkaar in de juiste verhouding en altijd met het nodige respect voor ieders standpunt. Respect is een essentieel punt in de relatie tot elk mens.

Bijzonderheden

Kyoku - het uiterste
Dit betekent dat je het maximale uit elke situatie wil halen door door te zetten en je geheel te geven om zo tot het uiterste te gaan voor dat wat je wilt bereiken.

Shin - de waarheid
Dit betekent dat je alleen met een ijzeren discipline en juiste mentaliteit dit kan bereiken. Je zal zonder marchanderen de realiteit tegemoet moeten treden, en wanneer je dit kunt opbrengen, sterkt dit je in je zelfvertrouwen. 

Kai - samenwerken
Dit staat voor het samenwerken met elkaar in de juiste verhouding en altijd met het nodige respect voor ieders standpunt. Respect is een essentieel punt in de relatie tot elk mens. 

Kijk meer op onze site www.sportschooldagraca.nl. Probeer 3 lessen voor 10,=

Cursus locatie

Gymzaal Kerkenbos
Kerkenbos 30
2716 PH Zoetermeer

content
content
content