Ageless Grace 55+ A A+

Ageless grace omvat 21 ontzettend leuke oefeningen om lichaam en geest te trainen. Maak kennis met deze nieuwe vorm van fitness in Nederland! Op stoelen, dus zeer geschikt ook voor mensen die minder mobiel zijn. De bewegingen zijn natuurlijk en organisch: geen special choreografie. Elke oefening richt zich op verschillende fysieke vaardigheden en hersenfuncties zoals beweging van de gewrichten, flexibiliteit van de ruggengraat, cognitieve functies, balans, zelfvertrouwen, coördinatie van beide hersenhelften en creativiteit. Dit alles is heel plezierig om te doen en gaat gepaard met de nodige humor!

Bijzonderheden

Ageless grace omvat 21 ontzettend leuke oefeningen om lichaam en geest te trainen. Maak kennis met deze nieuwe vorm van fitness in Nederland!

Op stoelen, dus zeer geschikt ook voor mensen die minder mobiel zijn. De bewegingen zijn natuurlijk en organisch: geen special choreografie.

Elke oefening richt zich op verschillende fysieke vaardigheden en hersenfuncties zoals beweging van de gewrichten, flexibiliteit van de ruggengraat, cognitieve functies, balans, zelfvertrouwen, coördinatie van beide hersenhelften en creativiteit.

Dit alles is heel plezierig om te doen en gaat gepaard met de nodige humor!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coordinator activiteiten.

Sabine Wendling 088-0234242

Dit is een doorlopende activiteit.

Cursus locatie

Dienstencentrum Meerzicht
Albrandswaard 1
2716 DA Zoetermeer

content
content
content