Algemene voorwaarden

Proclaimer

Dit is een website van de gemeente Zoetermeer. De gemeente Zoetermeer is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan om de informatie actueel en juist te houden.

Heeft u suggesties voor verbeteringen? Opmerkingen? Ziet u informatie die niet correct is? We stellen uw melding op prijs. Bel ons via 14 079 of stuur een e-mail via het contactformulier.

 

Privacystatement

Voor de gemeente Zoetermeer staat een zorgvuldige omgang van uw persoonsgegevens bij een bezoek aan de website centraal. Uw persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld, zoals voorgeschreven door de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

 

Tijdens uw bezoek aan onze website bent u anoniem. De gemeente houdt statistieken van de site bij, zoals het aantal bezoekers, bezochte pagina's en de tijdstippen van bezoek. Deze informatie gebruikt de gemeente om de site gebruiksvriendelijker te maken. Informatie die u geeft voor informatieverzoeken of aanvragen, wordt alleen gebruikt om de aanvraag te beantwoorden of een reactie te geven.

 

Wilt u meer weten over persoonsgegevens en privacy? Bel dan 14 079 of stuur een e-mail via het contactformulier.

 

Wat mag u van ons verwachten?

Wij verbeteren voortdurend onze dienstverlening aan onze klant. Wij hebben daarvoor servicenormen opgesteld die duidelijk aangeven wat u van ons mag verwachten. U mag ons aanspreken wanneer wij onze beloften niet nakomen.

content
content
content